Certificatul de incredere

Certificatul de incredere

Conform hotararii Consiliului director, din 05.10.2016, am luat initiativa de a organiza si desfasura o evaluare a firmelor membre, la solicitarea acestora.

In acest scop, am trecut la redactarea regulamentului pentru dobandirea certificatului de incredere si a grilei de evaluare.
Avem in vedere evaluarea tuturor serviciilor private de securitate, oferite de firma participanta si cuprinse in Codul CAEN – 8010.
In urma evaluarii firmele care realizeaza baremul minim prevazut in grila de evaluare, vor dobandi certificatul de incredere.

Firma posesoare poate utiliza certificatul de incredere in promovarea serviciilor si intereselor sale economice, iar pe ansamblul domeniuliu securitatii private, poate deveni un semnal pozitiv, pentru o concurenta loiala.

Dupa definitivarea regulamentului si aprobarea acestuia in sedinta Consiliului director din trim. IV / 2016, se va trece la pregatirea punerii sale in aplicare. Putem estima ca depunerea cererilor de participare se poate efectua, incepand cu 01 Mai 2017.

Va asteptam si va dorim mult succes!

 

Conducerea PSS.

Doriti sa va inscrieti in patronat?
Pasi de urmat, conditii si beneficii