Centrul de evaluare, nivelul II de performanta – reinnoire autorizatie

În baza Deciziei ANC., nr. 173 din 26.07.2016, Centrul de evaluare și certificare a competențelor profesionale din PSS., s-a aprobat reînnoirea autorizației pentru o perioadă de 2 ani de zile, corespunzătoare nivelului 2 de performanță în ocupațiile: șef obiectiv servicii de securitate (cod COR-541414) și șef tură servicii de securitate (cod COR- 541409).

Aduc mulțumiri membrilor PSS. și celor 10 (zece) evaluatori din portofoliul centrului de evaluare care, prin cele 345 de procese de evaluare derulate, până la data reînnoirii autorizației și-au adus contribuția la realizarea acestui important proiect, aprobat în Adunarea generală pentru acest an.

Reînnoirea autorizației Centrului de evaluare pentru acest nivel de performanță, va determina creșterea semnificativă a calității serviciilor prestate de către personalul evaluat.

Menționez că toate condițiile ce trebuie îndeplinite de către candidații care doresc să fie evaluați, în vederea obținerii certificatului de competențe profesionale, sunt postate pe site-ul nostru: www.patrosec.ro

Pentru mai multe detalii, puteti sa contactati pe domnul Chiriac Lazar – conducator centru de evaluare, la tel.mob.: 0744.601.836 sau 0728.929.385, ori pe adresa de e-mail: lazar.chiriac@patrosec.ro

 

N.B.: – Taxa de înscriere a candidaților în procesul de evaluare a rămas neschimbată.

Pentru conformitate,
CHIRIAC LAZĂR
Conducător Centru de EvaluareLeave a Reply